• slide-brochures
 
Complete-websites   Wervende websites en brochures
Wat maakt uw product uniek? Waarin is uw bedrijf onderscheidend? Taal & Beeld laat het zien met expressieve foto's die de aandacht trekken en in duidelijke taal die overtuigt.

Voor het voetlicht
Bekijk hieronder voorbeelden van het werk van Taal & Beeld.

Van den Brekel Advocaten: Website

VandenBrekel--Rotterdam Met een knipoog naar de ervaring van Marion van den Brekel als marineofficier gaf Taal & Beeld de website de uitstraling die bij dit advocatenkantoor past.

Marion van den Brekel: ‘Mijn aanpak is praktisch en daadkrachtig en dat wilde ik graag terugzien in mijn website. Net zoals de mooie locatie van mijn kantoor aan de Maas in Rotterdam. Dat is perfect gelukt. Mensen met een arbeidsrechtelijk probleem krijgen het gevoel 'dit is wat ik zoek', en ze bellen me op voor een afspraak.’


   
VandenBrekel-Arbeidsrecht
Arbeidsrecht
VandenBrekel-Ambtenarenrecht
Ambtenarenrecht

Tso’arcentrum: Communicatieplan en totale presentatie

Tsoar-folder-2
Bezinnings-, expositie- en vergadercentrum
Een architect verbouwde een voormalige kerk uit de jaren ’50 tot een verrassend mooi bezinnings-, expositie- en vergadercentrum. Taal & Beeld schreef het communicatieplan en verzorgde de totale presentatie van de activiteiten: website, persberichten, krantenartikelen, brochures, enz.

tsoar_1
Website


tsoar_2
Interview Carel ter Linden
Tsoar-folder-1


Print Buyer: Artikel papierkunstenaar Richard Mens

"
In de Scheveningse haven steek je het verlaten Norfolk-terrein over. Je trekt de blauwe deur van een loods open en stapt naar binnen.
"
  Krantenpapier en plakband: meer heeft papierkunstenaar Richard Mens niet nodig om zijn monumentale beelden te maken die iedereen wil aanraken. Een portret in tekst en beeld voor Print Buyer, het vakblad voor grafisch specialisten (uitgeverij Compres).

Bekijk het hele artikel
     
   

Richard-Mens-1bRichard-Mens2b Richard-Mens3b